Over Ons

Wij zijn twee jonge gedreven ondernemers die al jaren met en voor de overheid werken. Vanuit bezieling, overtuiging en met spel en plezier geven wij vorm aan De Vuurmakers.

Profielfoto Maurits
Maurits Hoenders
Maurits is trainer, dagvoorzitter en coach. Bij stichting Beroepseer en als freelancer werkt hij voor het moedig maken van professionals in hun (civiele) taak, voor menselijkheid, werken naar eer en geweten, plezier en kwaliteit in werk en vocatie.
2013_YL_014-30
Lot Vegter

Lot Vegter is sociaal ondernemer, trainer en coach op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Daarnaast houdt zij zich bezig met de verbinding tussen kunst en kennis en stadsontwikkeling. Zij faciliteert de transitie van angst naar kracht binnen mensen en organisaties. 

Wat onze deelnemers zeggen

"Inspirerend, verbindend en motiverend om meer energie te steken in onze mooie organisatie. "

Laurens Eleveld

Coordinator EKS NVWA

"Boven verwachting, ik had vooraf geen beeld bij de invulling van de training. Heeft me meer opgeleverd dan gedacht. Heat up the government, create youre succes!"

Anne van Haren

Senior contractmanager bij Jeugdhulpregio FoodValley

“Ik heb geleerd dat iedereen leiderschapskwaliteiten in zich heeft. Ik heb de tools gekregen om mijn persoonlijk leiderschap in te zetten voor mezelf en voor de NVWA.”

Jelle DeWinter

Senior inspecteur bij Directie Keuren van Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

"De training was boven verwachting, het heeft me (nog meer) inzicht gegeven in wie ik ben en voorál in hoe ik dat - ook in mijn werk - kan inzetten als iets krachtigs i.p.v. iets waar ik rekening mee moet houden."

Lotte van den Elsen

Strategisch communicatieadviseur bij Holland Rijnland